Wednesday, September 1, 2010

Wednesday I´m in lovePremien fra Pickles har kommet!
Det er tonnevis med silke, kasjmir, økologisk bomull, merino, strikkepinner og maskemarkører. Til og med det nye cashwool-garnet, som hadde en kul struktur.
Det beste av alt er at det er både ukjente garntyper og utypiske farger for meg. Jeg gleder meg til å eksprimentere utover høsten ;-)
De tre hespene i beige "Abuelita Mystisk Blanding" roper på meg selv om jeg har lovet meg selv å bli ferdig med et "evighetsprosjekt" jeg har på pinnene før jeg begynner på noe annet. Vi får se...

Vi tok over det nye huset i dag, og en ting er sikkert - det spøker for hjemmestrikkede julegaver i år. Jeg kan antagelig male og pusse og sparkle i åresvis fremover... En måned har vi på oss før vi må ut herfra, så blir det stille fra meg så vet dere hvorfor.


4 comments:

 1. Gratulerer med en herlig premie! Kan tenke meg at det var kjekt å åpne den pakken, ja!

  ReplyDelete
 2. Gratulerer!!! Lykke til med hus, spennende!!

  ReplyDelete
 3. Gratulerer nok en gang, og det så ut som en helt herlig pakke med garn! Så morsomt med påfyll, spreke farger var det også. Jeg tror ikke jeg hadde klart å konsentrere meg om sparkling etter å ha fått det der i hus, nei... ;)

  Kos deg med strikkingen etterhvert - og ikke stress med hjemmelagede julegaver. Vi legger vel ofte mest press på oss selv, er det ikke så?

  ReplyDelete
 4. Gratulerer med premie fra Pickles! Så heldig du var som fikk alt det nydelige garnet. Kjenner jeg er skikkelig misunnelig, men gleder med til å se hva du lager så håper du har tid til litt strikking innimellom oppussingen også. ;)

  Fin blogg du har, forresten. :)

  ReplyDelete